Управління графіком роботи у веб-додатку для партнерів

Нагадуємо, що Glovo автоматично деактивує ваш заклад за 30 хвилин до часу закриття, зазначеного у веб-додатку. Це необхідно для того, щоб гарантувати своєчасну підготовку всіх замовлень і передачу їх кур’єрам.

Переконливо просимо вас перевірити, що час закриття, вказаний у веб-додатку, збігається з фактичним часом закриття кухні вашого закладу. Якщо заклад закривається пізніше часу закриття, зазначеного у веб-додатку, то замовлення перестануть надходити до вас, навіть якщо заклад ще відкрито.

З іншого боку, якщо заклад закривається раніше від часу закриття, зазначеного у веб-додатку, то кур’єр може не встигнути забрати замовлення, що призведе до його скасування. Щоб перевірити та (за необхідності) змінити час закриття, відкрийте розділ “Профіль” веб-додатка для партнерів — тут можна редагувати графік роботи вашого закладу.

Якщо у вас є будь-які запитання, надішліть нам повідомлення, натиснувши на кнопку “Допомога та ресурси” у веб-додатку для партнерів (розділ “Профіль”).