Upravljanje rasporedom u veb-aplikaciji za partnere

Želimo da vas podsetimo da Glovo automatski deaktivira vašu prodavnicu u aplikaciji 30 minuta pre kraja radnog vremena naznačenog u vašem rasporedu u veb-aplikaciji, kako bismo garantovali da sve narudžbine budu spremne i preuzete na vreme.

Proverite da li je vaše vreme zatvaranja u veb-aplikaciji isto kao i vreme zatvaranja vaše kuhinje. Ako je vreme zatvaranja u veb-aplikaciji pre zatvaranja kuhinje, nećete moći da primate narudžbine iako je vaša prodavnica možda i dalje otvorena.

S druge strane, ako je vreme zatvaranja naznačeno u veb-aplikaciji nakon zatvaranja kuhinje, dostavljač bi mogao da stigne u prodavnicu prekasno, što bi moglo da dovede do otkazivanja narudžbina. Da biste proverili i ažurirali vreme zatvaranja, idite u odeljak Profil u veb-aplikaciji za partnere i izmenite raspored prodavnice.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pošaljite poruku klikom na dugme „Pomoć i resursi“ u odeljku Profil veb-aplikacije za partnere.