Kako povećati broj narudžbina

Glovo tim želi da vam pomogne da poboljšate poslovanje. Stoga vam nudimo alatke i savete o tome kako da povećate vidljivost brenda, promet korisnika u aplikaciji Glovo i svoju prodaju

Povećajte prodaju za 30% pomoću slika na meniju

Kada bi trebalo da izaberete između dva ista proizvoda, ali jedan ima sliku, a drugi ne, koji biste izabrali? Slike na meniju pružaju korisniku veću sigurnost. Zabeleženo je da proizvodi sa slikama ostvaruju 30% veću prodaju u odnosu na one koji nemaju sliku na meniju.

Povećajte iznos prosečnog računa kombinacijama proizvoda

Napravite zatvorene kombinacije proizvoda i ponudite mali popust za njihovu zajedničku kupovinu. Na taj način pružate povoljnije opcije korisnicima i istovremeno povećavate iznos prosečnog računa.

Zahtev za promenu menija pošaljite putem veb-aplikacije (odeljak: Profil>Pomoć)

Promocije

Pomoću promocija možete da poboljšate vidljivost na istaknutom karuselu „promocije“ u aplikaciji Glovo i da povećate prodaju do 60%.

Koje promocije možete da nudite klijentima? Besplatnu dostavu ili po sniženoj ceni, procentualni popust na proizvode ili ponude 2 za 1.

Uđite u odeljak Promocije i poboljšajte svoje poslovanje.

Za više informacija ili pitanja o ovim uslugama pošaljite nam poruku putem dugmeta „Pomoć i resursi“ u odeljku Profil veb-aplikacije za partnere.