Napravite sami promociju na Glovu i duplirajte prodaju

Da li ste znali da možete da podesite svoje promocije kojima ciljate Glovo korisnike direktno u veb-aplikaciji za partnere za manje od 10 minuta i bez troškova? 

Ovo je dokazano sjajan način za partnere da povećaju broj narudžbina: zabeležen je rast u proseku od 100% kod onih koji su već aktivirali promocije! Sada možete kreirati promociju besplatne dostave kao i promociju proizvoda sa popustima na Vep-Aplikaciji, na vašim uredjajima. 

Brzo je i lako i imate potpunu kontrolu nad promocijama koje napravite, možete da podesite maksimalan budžet ili da ih prekinete u bilo kom trenutku. Možete to da uradite bilo kada i pokrivate samo troškove promocije koju klijenti koriste.

 

 

Kako da podesim kampanju?

 

  1. Pristupite veb-aplikaciji za partnere  i otvorite karticu Promocije. Da biste pristupili ovom odeljku, potrebno je da unesete administratorsku šifru.
  2. Kliknite na „Napravi kampanju“
  3. Zatražiće se od vas da pružite sledeće informacije:
  • Ime kampanje
  • Prodavnice za koje želite da aktivirate kampanju
  • Datume primene kampanje
  • Budžet koji želite da potrošite (opcionalno)

Imajte na umu da možete da odredite maksimalan budžet koji želite da potrošite za svaku kampanju tako da možete lako da pratite svoje ulaganje i izračunate zaradu. Troškovi promocija se dodaju vašim redovnim fakturama.

Posetite veb za partnere za više informacija o promocijama i samouslužnoj alatki za promocije.