Kako da nas kontaktirate

Ako imate pitanja ili vam treba pomoć, slobodno nam se obratite. Nudimo vam nekoliko kanala i uvek smo spremni da vam pomognemo:

– Za pitanja ili incidente vezane za tekuće narudžbine, Glovo vam je obezbedio ekskluzivni broj telefona za partnere:

– Za druge zahteve, pošaljite nam poruku klikom na dugme „Pomoć i resursi“ u veb-aplikaciji za partnere (odeljak Profil) i javićemo vam se imejlom što je pre moguće.

Ako se vaš zahtev odnosi na dodavanje ili uklanjanje proizvoda iz menija, uradite to sedam dana unapred kako bi naš tim mogao da primeni promene na vreme.

Ne zaboravite da možete da uštedite sebi vreme i upravljate procesima u nastavku direktno u veb-aplikaciji za partnere bez da nas kontaktirate:

– Zatvaranje prodavnice

Da biste zatvorili prodavnicu na kratko ili na nekoliko dana ako idete na odmor, kliknite na ikonu zatvorene prodavnice u gornjem desnom uglu veb-aplikacije.

 

 

Preporučujemo vam da zatvarate prodavnicu samo kada je to zaista neophodno da biste zagarantovali dobro korisničko iskustvo.

– Omogućavanje/onemogućavanje proizvoda i ažuriranje cena

Možete da omogućite ili onemogućite proizvode i izmenite cene direktno u odeljku Proizvodi veb-aplikacije za partnere.

Da biste onemogućili proizvod, izaberite ga i kliknite na „Onemogući“. Možete i da izaberete na koliko dugo želite da onemogućite taj proizvod (npr. na 30 minuta).

 

 

 

Da biste promenili cenu proizvoda, kliknite na dugme u obliku olovke pored. Pojaviće se iskačući prozor gde možete da upišete novu cenu za taj određeni proizvod.

– Ažuriranje redovnog radnog vremena prodavnice

Vaše radno vreme se nalazi u odeljku Profil. Kliknite na dugme Izmeni da biste izmenili radno vreme.