WebApp și resurse

Descoperă tutorialele, sfaturile și resursele noastre educative pentru Parteneri.

PROFIL

DIN PROFILUL PERSONAL PUTEȚI SĂ:

  • Ne trimiteți un mesaj
  • Activați/dezactivați magazinul
  • Vedeți un sumar al vacanțelor programate
  • Actualizați programul cu ora deschiderii și închiderii magazinului
  • Actualizați detaliile de contact
  • Schimba limba în WebApp

CUM SĂ NE CONTACTAȚI

Dacă apar probleme cu vreo comandă în desfășurare, nu ezitați să apelați linia de Asistență partener. Pentru orice alte întrebări, trimiteți-ne un mesaj făcând clic pe linkul „Ajutor și resurse”.

CUM SĂ VĂ ACTIVAȚI SAU DEZACTIVAȚI MAGAZINUL

Apăsați pictograma închidere magazin din colțul dreapta sus al ecranului pentru a activa și dezactiva temporar magazinul.
Puteți dezactiva magazinul pentru:

 

  • 30 de minute
  • 1 oră
  • Până la sfârșitul zilei
  • Câteva zile (de ex. în vacanțe)

 

Sfat: Încercați să dezactivați magazinul pentru cât mai puțin timp. Nu e o experiență bună pentru clienți și îi poate deruta dacă uneori nu pot comanda de la magazinul lor preferat. Aceasta poate rezulta în mai puține comenzi viitoare.

CUM SĂ VĂ EDITAȚI PROGRAMUL MAGAZINULUI

Vă puteți actualiza ora deschiderii și închiderii magazinului direct din secțiunea Profile (Profil) urmând pașii de mai jos:

 

  • Apăsați butonul EDIT (EDITEAZĂ) din dreptul programului magazinului.
  • În fereastra pop-up, introduceți sau actualizați ora deschiderii și închiderii pentru fiecare zi a săptămânii
  • Apăsați butonul SAVE (SALVEAZĂ) pentru a aplica modificările.

 

Notă: Glovo va dezactiva magazinul dvs. cu 30 de minute înainte de ora setată a închiderii pentru a se asigura că toate comenzile pot fi pregătite și ridicate la timp.

CUM SĂ VĂ ACTUALIZAȚI DETALIILE DE CONTACT

Dacă aveți doar un magazin în Partner WebApp, veți găsi diferitele tipuri de contact în secțiunea Profil. Dacă aveți mai mult de un magazin, trebuie să selectați magazinul pentru care doriți să vedeți detaliile de contact.

 

Pentru a vă edita detaliile de contact, faceți clic pe butonul EDIT (EDITEAZĂ), aplicați modificările și faceți clic pe butonul SAVE (SALVEAZĂ) din josul paginii.

 

Există trei tipuri de persoane de contact:

 

  • Persoana de contact pentru operațiuni zilnice: persoana localizată la magazin care gestionează activitatea de zi cu zi. Această persoană de contact primește răspunsuri din partea echipei noastre de Asistență parteneri, precum și comunicări operaționale (caracteristici WebApp noi, mementouri privind vacanțe, îndrumări privind utilizarea WebApp etc.). Apelăm de asemenea această persoană de contact pentru orice probleme legate de comenzi în curs.
  • Persoana de contact pentru facturare: persoana responsabilă pentru facturare și plăți.
    Această persoană de contact primește facturi și informați privind procesele de facturare și plăți.
  • Persoana de contact pentru relația de afaceri: proprietarul sau factorul de decizie principal al afacerii. Această persoană de contact primește informații referitoare la afacere, cum sunt rapoartele de performanță, promoțiile de marketing precum și alte comunicări relevante transmise persoanei de contact pentru operațiuni cotidiene pentru vizibilitate.

CUM SĂ RESTRICȚIONAȚI ACCESUL

Aveți opțiunea de a restricționa accesul la următoarele secțiuni folosind un PIN de administrator.

 

  • Activați/dezactivați magazinul
  • Rapoarte: Tablou de bord, istoric și facturi
  • Profil
  • Produse și atribute

 

Pentru a restrânge accesul la o secțiune, trimiteți-ne un mesaj utilizând butonul „Help and Resources” („Ajutor și resurse”) din secțiunea „Profile” („Profil”).

ACTUALIZĂRI

Când există actualizări noi pentru Partner WebApp, va apărea o fereastră pop-up care vă va cere să reporniți tableta pentru a primi cea mai recentă versiune. Pentru aceasta,selectați „Update now” („Actualizează acum”).

 

Vă recomandăm să actualizați Partner WebApp cu regularitate pentru a avea întotdeauna cea mai recentă versiune. Pentru aceasta, doar faceți clic pe pictograma pătrat din colțul din dreapta de jos al tabletei și glisați aplicația în sus pentru a o închide.

 

După ce s-a închis, faceți clic pe pictograma Glovo Partner WebApp și redeschideți aplicația.