WebApp și resurse

Descoperă tutorialele, sfaturile și resursele noastre educative pentru Parteneri.

PARTNER WEBAPP

DESCOPERIȚI PARTNER WEBAPP

WebApp este instrumentul ce vă permite să vă gestionați magazinul și comenzile în Glovo. WebApp este afișat pe ecranul dispozitivului pe care îl utilizați pentru a vă gestiona comenzile Glovo.

 

WebApp vă permite să:

 

  • Activați și să dezactivați magazinul în Aplicație pentru o anumită perioadă. Această funcție este utilă dacă magazinul este aglomerat și nu mai poate prelua comenzi.
  • Vă activați și dezactivați produsele dacă trebuie să dezactivați un produs din cauza indisponibilității.
  • Vă programați vacanțele sau zilele în care nu deschideți
  • Vizualizați comenzile primite, în curs și acceptate.
  • Actualizați programul cu ora deschiderii și închiderii magazinului
  • Contactați-ne

CUM MĂ CONECTEZ ÎN PARTNER WEBAPP

  • Apăsați pictograma din Partner WebApp. Introduceți-vă datele de acces transmise prin email în câmpurile „Email” („Email”) și „Password” („Parolă”) și apăsați „Login” („Conectare”).
  • Asigurați-vă că volumul imprimantei este la maximum apăsând tasta Volume Up (Mărire volum).

 

Dacă aveți orice probleme de conectare, nu ezitați să ne contactați echipa Asistență Parteneri.

 

Rețineți că puteți avea acces la Partener WebApp de pe orice dispozitiv vizitând: partners.glovoapp.com

PROCES DE CHECK-IN PARTNER WEBAPP

Cum funcționează procesul de lucru Partner WebApp check-in?

Trebuie să confirmați că v-ați conectat la Partner WebApp cu 10 minute înainte de ora deschiderii oricărei ture, dar și cu 1 oră înainte de ora închiderii. Dacă nu vă conectați, magazinul va apărea ca fiind închis în aplicația Glovo și nu veți mai primi comenzi.

 

Cum mă conectez?

Fiți atenți la alertele care vor apărea în Partner WebApp și apăsați butonul verde „Check in” când sunteți avertizat să opriți închiderea magazinului dvs.:

  • o alertă va fi transmisă cu 10 minute înainte de ora începerii oricărui schimb și veți avea 10 minute pentru a vă conecta.
  • o altă alertă va fi transmisă cu 1 oră înainte de ora închiderii și veți avea alte 10 minute pentru a vă conecta.

 

Dacă nu vă conectați la timp și magazinul dvs. se închide, veți vedea cuvântul „Închis” în partea superioară a Partner WebApp. Pentru a vă redeschide oricând magazinul în aplicația Glovo și pentru a continua să primiți comenzi, apăsați pe pictograma în formă de casă din colțul dreapta sus.