როგორ მართოთ თქვენი განრიგი პარტნიორის ვებ-აპლიკაციაში

შეგახსენებთ, რომ თქვენი ობიექტი Glovo-ს აპლიკაციაში ავტომატურად დაიხურება ვებ-აპლიკაციაში მითითებულ დაკეტვის დრომდე 30 წუთით ადრე, რათა შესაძლებელი იყოს იმის უზრუნველყოფა, რომ ყველა შემოსული შეკვეთა დროულად მომზადდეს და გაიგზავნოს.

შეამოწმეთ თქვენი ობიექტის დაკეტვის დრო ვებ-აპლიკაციაში, რათა დარწმუნდეთ, რომ ის შეესაბამება სამზარეულოს დაკეტვის დროს. თუ ვებ-აპლიკაციაში მითითებული დაკეტვის დრო თქვენი სამზარეულოს დაკეტვის დროზე ნაკლებია, შესაძლოა შეკვეთები ვეღარ მიიღოთ, მიუხედავად იმისა, რომ თქვენი ობიექტი ჯერ კიდევ ღიაა.

მეორე მხრივ, თუ სამზარეულოს დაკეტვის დრო წინ უსწრებს ვებ-აპლიკაციაში მითითებულ დაკეტვის დროს, გლოვერი შესაძლოა გვიან მოვიდეს ობიექტზე, რაც, თავის მხრივ, შეკვეთების გაუქმებას გამოიწვევს. იმისათვის, რომ გადაამოწმოთ და განაახლოთ დაკეტვის დროები, გახსენით „პროფილის“ განყოფილება პარტნიორის ვებ-აპლიკაციაში და შეცვალეთ თქვენი ობიექტის განრიგი.

კითხვების არსებობის შემთხვევაში, არ მოგერიდოთ ჩვენთვის შეტყობინების გამოგზავნა პარტნიორის ვებ-აპლიკაციაში („პროფილის“ განყოფილება) „დახმარებისა და რესურსების“ ღილაკის მეშვეობით.